TOYOTA ФИНАНС

OTKRIJTE NOVU COROLLU CROSS

 

POZDRAV SRETNIM OBITELJIMAUpoznajte se s novom Corollom Cross Hybrid. Prva Corolla u SUV izdanju proširuje ponudu ovog najprodavanijeg modela u svijetu uz upečatljiv format karoserije.

Corolla Cross pruža obiteljima sve što im je potrebno u svakodnevnom životu na način da objedinjuje praktičnost prostranih i visokih SUV vozila i naše dosad najnaprednije hibridne i sigurnosne tehnologije.

Spremni za pravi obiteljski automobil? U tom slučaju, ovu se vožnju isplatilo čekati

 

 

 

 

Sretna vožnja


 

 

Čvrsta i robusna, visoka Corolla Cross nudi praktičnost bez napora i sjajnu preglednost uz izgled i osjećaj pravog SUV vozila. Velika stražnja vrata i obilje prostora za glavu i noge jamče jednostavan pristup i komfor, a sjedala s mogućnošću djelomičnog preklapanja omogućuju fleksibilnost potrebnu u svakodnevnom životu i za aktivan bijeg. U ovom vozilu svi uživaju u vožnji.

 

 

Moć smiješka


 

 

Corolla Cross prvi je Toyotin globalni model opremljen petom generacijom hibridne tehnologije pa se svi imaju razloga smiješiti. Novi dvolitreni hibridni motor pruža nenadmašnu kombinaciju snage i niskih emisija CO2. A zahvaljujući uz doplatu dostupnom inteligentnom pogonu na sve kotače (AWD-i), u svim uvjetima pruža povjerenje i sigurnost. Uz poboljšano ubrzanje, impresivnu potrošnju goriva i bez utikača na vidiku, Corolla Cross Hybrid svako obiteljsko putovanje čini zabavnim.

 

 

Funkcije usmjerene na obitelj


 

 

Svejedno je obavljate li svakodnevne poslove ili se pakirate za godišnji odmor – u Corolli Cross uvijek ste zaštićeni i povezani. Uz T-Mate sigurnosne tehnologije i sustave za pomoć vozaču nadohvat ruke, uključujući unaprijeđeni Pre-Collision sustav detekcije sudara i napredni sustav za pomoć pri parkiranju Toyota Teammate Advanced Park, putovanja su standardno sigurnija. A zahvaljujući nizu funkcija za povezivanje unutar vozila, od cloud navigacije u realnom vremenu putem HD dodirnog ekrana od 10,5 inča do vozačevog digitalnog zaslona u kokpitu od 12,3 inča, čak i škola opet postaje zabavna.

 

 

NIZ PREDNOSTI SUV VOZILANovi vidici


 

 

Zahvaljujući povišenom položaju vozača i većoj udaljenosti od tla, SUV vozila omogućuju nenadmašnu preglednost u svim smjerovima te ulijevaju povjerenje. Svejedno je kružite li gradom ili se probijate neutabanim putovima – na odredište ćete stići opušteni i sigurni.

 

 

Dobrodošla praktičnost


 

 

Veća visina SUV vozila oslobađa dodatni prostor u unutrašnjosti u odnosu na klasična kompaktna vozila i limuzine. Osim što se dobiva više mjesta za glavu i noge, prostrani prtljažnici u pravilu se lakše pune zahvaljujući većoj nosivosti i širem otvaranju prtljažnika.

 

 

Užitak u vožnji


 

 

Spretna i živahna, moderna SUV vozila sada pružaju pravu zabavu za upravljačem. Toyotina SUV vozila kao što je Corolla Cross često koriste hibridne tehnologije u kombinaciji s pogonom na sve kotače, što im daje dinamičnu snagu uz jamstvo zaštite u svim vremenskim prilikama na svim vrstama putovanja.UŽIVAJTE U VOŽNJI PRVI