0:00 / 0:07

Corolla Cross

Uživajte u putovanju

Namijenjena za životne avanture

Potpuno nova Toyota Corolla Cross pruža vama i vašim najbližima sve što vam je potrebno za uzbudljiv i nepredvidiv obiteljski život. Zahvaljujući nevjerojatno niskoj potrošnju goriva, mogućnosti pogona na sva četiri kotača i prostranom putničkom prostoru, koji je bogato opremljen intuitivnom tehnologijom, praktična Corolla Cross nudi sve što vam je potrebno da se opustite za upravljačem.

CX0003a_22_VER2
Lake legure
LED prednja svjetla
Upravljivost
Panoramski krov
Prošireni branici

Lake legure

CX3014_VER1

Kako bi se uklopili u sportski izgled novog modela, za vozilo Corolla Cross dostupni su jedinstveni sportski, a ujedno elegantni 18" kotači od lake legure.

LED prednja svjetla

CX3002_VER1

Zahvaljujući snažnim LED prednjim svjetlima, vi i vaša obitelj uvijek ste spremni za sve scenarije, u bilo koje doba dana, kako na neasfaltiranim cestama tako i na putu do škole.

Upravljivost

CX2004a_22_VER1

Visoki položaj za vožnju, karakterističan za SUV, omogućuje pregled prometa s povišenog i opušteniju vožnju.

Panoramski krov

CX2002a_VER1

Velik panoramski krov svaku vožnju čini boljom, a umove mališana potiče na interakciju s vanjskim svijetom.

Prošireni branici

CX3001a_VER1

Upečatljiva trodimenzionalna fuzija prednjih i stražnjih branika modelu Corolla Cross daje profinjen izgled, a opet dovoljno upečatljiv da privuče svačiju pažnju.

Posebno dizajnirana za obiteljsku svakodnevicu

Corolla Cross ima sve što je potrebno da svakome izmami smiješak na lice. Snažna je i odvažna poput robusnog obiteljskog automobila, ali ima intuitivni dizajn SUV modela, što je apsolutno savršeno za svakodnevne potrebe.

For your most precious cargo

Idealna za vaš najdragocjeniji teret

Malo je stvari jednako nepredvidivo kao obiteljski život. Nasreću, Corolla Cross opremljena je svime što je potrebno za uspješno svladavanje svih izazova na koje biste mogli naići.
Future-proof technology

Tehnološka rješenja koja nudi iznimno su napredna

Bilo da se radi o duljem putovanju ili kratkoj vožnji dok djecu prevozite u školu ili na slobodne aktivnosti, tehnologija vam omogućuje da to bude jednostavno i praktično.
  • Pruža osjećaj sigurnosti i s njom možete ići kamo želite

    Neovisno o tome kamo ste se uputili, 5. generacija hibrida Corolla Cross neće iznevjeriti ni vas ni vašu obitelj. Inteligentni sustav pogona na sva četiri kotača i snažno kretanje uzbrdo unatrag znače da ste uvijek spremni, tijekom čitave godine.

Simplify everyday

JEDNOSTAVNIJA SVAKODNEVICA

Kad imate puno posla i stalno ste u pokretu, lakše je kad vam je sve dostupno na jednom mjestu. Aplikacija MyT na vašem pametnom telefonu služi upravo tome. Uz inteligentnu mogućnost povezivanja vašeg pametnog telefona s automobilom, aplikacija MyT čini sve što je potrebno kako bi isplanirala vaše putovanje kući, a uz to šalje novosti i obavijesti o servisnom održavanju. Značajka Hybrid Coaching analizira vaš stil vožnje i daje vam savjete kako smanjiti potrošnju goriva. Uz MyT vožnja je zabavnija.
Simplify everyday

Corolla Cross Gallery

  • Doživite model Toyota Corolla Cross

    Saznajte sve o modelu Corolla Cross putem naše aplikacije koja se bazira na proširenoj stvarnosti. Preuzmite aplikaciju i pogledajte kako automobil izgleda iz svakog kuta na vašem prilazu, u vašoj garaži ili čak u vašoj dnevnoj sobi rabeći prikaz s proširenom stvarnošću. Aplikaciju možete preuzeti u trgovinama App Store ili Google Play putem poveznica u nastavku.

  • Experience Toyota Corolla Cross