Proace City Verso Hero

PROACE CITY VERSO

Svaki je putnik bitan

Putujte prvom klasom

Živite punim plućima. Elegantno i prostrano, Proace City Verso ultimativno je putničko vozilo, savršeno za vožnju klijenata ili članova obitelji. Stvoren je da bi vam ponudio opcije, a karakterizira ga pametna modularna unutrašnjost i više opcija pogonskih sklopova, uključujući električni pogon.

Travel first class

Prilagodljivost i modularnost

Prostor koji se prilagođava vama

Kombinirajući pametan dizajn s nenadmašnim kapacitetom, prostran Proace City Verso može primiti do sedam putnika na pojedinačnim sjedalima ili onima u obliku klupe. Lako se prilagođava svakom putovanju, može prevoziti sve kombinacije putnika i prtljage, redefinirajući fleksibilnost kad je riječ o putničkim vozilima.

  • Pogonski sklopovi

    Osnažite svoj životni stil 

    Vozite na svoj način. Proace City Verso dostupan je s nizom opcija naprednih pogonskih sklopova prikladnih za svaki životni stil, od inovativnog i učinkovitog električnog pogona do naprednih benzinskih i dizelskih motora.

A Proace City Verso ready for the next trip

Tehnologija

Moderan, smiren i povezan 

Neovisno o tome vozite li zbog posla ili zadovoljstva, povezani kokpit u vozilu Proace City Verso čini svaki trenutak lakšim, sigurnijim i ugodnijim. Istinski digitalni prostor, s nenadmašnom jasnoćom zaslona i velikim brojem mogućnosti prilagodbe, kombinira sveobuhvatnu funkcionalnost s intuitivnom jednostavnošću upotrebe.

The Proace City Verso’s connected cockpit

Sigurnost

Siguran, sigurniji, najsigurniji

Proace City Verso dolazi s vodećom sigurnosnom tehnologijom kako bi vam pružio potporu dok ste u pokretu. Toyotini sigurnosni sustavi sveobuhvatan su komplet aktivnih sigurnosnih tehnologija osmišljenih za svakodnevnu sigurnost vas i ostalih sudionika u prometu. Proace City Verso štiti vas neovisno o tome nalazite li se u gradu ili na otvorenoj cesti.

Dodatna oprema

Prilagođeno vašem životnom stilu 

Nije važno što vas pokreće, Toyota ima sveobuhvatan raspon originalne dodatne opreme za sve situacije. Od nosača za bicikle do krovnih kutija, vi i vaš Proace City Verso imate sve što vam je potrebno u svakom trenutku.  

A Proace City Verso with its rear doors open