Toyota Proace Hero

Proace

Krenimo na posao

Spreman za svaki zadatak

Učinkovitiji nego ikad prije, Proace je vaš novi svestrani poslovni partner. Kombinacija tehnologije i praktičnosti vozila neće vas iznevjeriti. Svako poslovanje je drukčije, stoga je Proace prilagodljiv, s brojnim opcijama oblika i duljine karoserije te pogonskih sklopova.

Toyota Professional

Naše obećanje vama

Neovisno o tome tražite li zamjenski furgon, osiguranje, brzi servis ili pomoć na cesti, Toyota Professional vaš je poslovni partner za laka gospodarska vozila. Naš sveobuhvatni raspon usluga ispunit će sve potrebe vašeg poslovanja.

Toyota Relax

Naše jamstvo Toyota Relax omogućuje vam potpunu bezbrižnost. Svaka nova i rabljena Toyota dolazi s trogodišnjim jamstvom, uz dodatno jamstvo u trajanju od 12 mjeseci / 15 000 km uz svaku uslugu*. *Do 10 godina ili 200 000 km, što god nastupi prije.

Toyota osiguranje

Toyota osiguranje je razvijeno u cilju osiguravanja veće vrijednosti za Toyota vozila i više pogodnosti za vlasnike. Naš cilj je osigurati kvalitetni i pouzdani servis, za koji znamo, da ga kao vlasnik Toyote poznajete i cijenite.

Usluga pomoći na cesti Roadside Assistance

Usluga Toyota Roadside Assistance dostupna je vama i vašem poslovanju 24 sata svaki dan u tjednu, u vašoj zemlji i u inozemstvu, te vam pomaže u slučaju kvara, sanacije vozila i, po potrebi, pronalaska smještaja.

Zamjenska vozila

Zahvaljujući usluzi Toyota Professional možete rezervirati zamjensko vozilo kad vašem bude potrebno održavanje. Na raspolaganju vam je niz opcija, uključujući laka osobna vozila i gospodarska vozila.

Financiranje i osiguranje

Toyota Professional nudi prilagođeno financiranje i leasing za poduzeća te niz opcija osiguranja prema vašim potrebama.

Vaše opcije

Proace za svaki zadatak

Nemojte pristajati na kompromise kad birate svojeg partnera za rad! Uz ponudu dviju duljina karoserije, razne kombinacije vrata i četiri različita oblika karoserije, uključujući Panel Van, Crew Cab, Combi i Platform, Proace je jedini furgon koji vam treba.

  • Pogonski sklopovi

    Moć izbora

    Ponuda pogonskih sklopova za Proace može zadovoljiti sve vaše zahtjeve. Na raspolaganju su vam dvije opcije dizelskih motora ili učinkovit električni pogon. Jednostavan za korištenje i s dosegom koji vam omogućuje cjelodnevnu vožnju, Proace Electric pametno je rješenje za vaše potrebe prijevoza.

Svestrani Toyota Proace na licu mjesta

Vaš ured u pokretu

Pregršt pametnih rješenja čini Proace idealnim mjestom za rad i putovanje. Udobna kabina opremljena je klimatizacijskim uređajem i preklopnim stolom, a dodatna sjedala i ergonomski oblikovane kontrole pomoći će vam da na svoje odredište stignete opušteni i spremni za akciju.

Prostrana i prilagodljiva unutrašnjost vozila Proace

Sigurnost

Siguran, sigurniji, najsigurniji

Proace dolazi s vodećom sigurnosnom tehnologijom kako bi vam pružio potporu dok ste u pokretu. Toyotini sigurnosni sustavi sveobuhvatan su komplet aktivnih sigurnosnih tehnologija osmišljenih za svakodnevnu sigurnost vas i ostalih sudionika u prometu. Proace vas štiti neovisno o tome nalazite li se u gradu ili na otvorenoj cesti.

Dodatna oprema

Prilagođena vašem poslovanju

Toyotin asortiman originalne dodatne opreme omogućuje vam potpunu fleksibilnost. Personalizirajte svaki element furgona, uključujući nosivost i praktičnost. Toyotina dodatna oprema dizajnirana je prema jednakim visokim standardima kao i naša vozila te vam omogućuje lakši, učinkovitiji i isplativiji radni dan.

Proace s otvorenim stražnjim vratima