O ARK Mihelić d.o.o.

TOYOTA ФИНАНС

Tvrtku čine ljudi, kako djelatnici tako i korisnici naših usluga. Zadovoljstvo i osmijeh naša su glavna zadaća! Ako imamo to, imamo sve. Svaki osmijeh našeg korisnika dokaz je da smo uspjeli u onome što radimo!  misija je Ark Mihelić team-a i ideja vodilja za napredovanje i postizanje novih uspjeha.

 

TOYOTA ARK Mihelić je obiteljska tvrtka koju su kao obrt 1993. godine osnovali supružnici Grozdana i Nevenko Mihelić. Obrt je 1997. godine postao društvo sa ograničenom odgovornošću  sa sjedištem u Viškovu, na zapadnom dijelu grada Rijeke.

 

Tvrtka ARK Mihelić danas ima dugogodišnju tradiciju  prodaje i održavanja  vozila i ovlašteni  je koncesionar za marke Toyota, Citroen i DS automobiles. ARK Mihelić team sastoji se od 30 stručno osposobljenih i visoko motiviranih mladih ljudi spremnih pružiti najkvalitetniju uslugu prodaje i održavanja vozila Toyota. Svi djelatnici konstantno se obučavaju od strane Toyota branda o svim novim proizvodima, najnovijim tehnologijama i kvaliteti usluge prema svojim korisnicima.

 

„Kvaliteta se temelji na slušanju i učenju, to je svakodnevni proces koji traje i jedini je ključ poslovnog uspjeha“ kaže direktorica ARK Mihelića, gospođa Grozdana Mihelić. Tvrtku čine ljudi, kako djelatnici tako i korisnici naših usluga. Zadovoljstvo i osmijeh naša su glavna zadaća! Ako imamo to, imamo sve. Svaki osmijeh našeg korisnika dokaz je da smo uspjeli u onome što radimo!  misija je Ark Mihelić team-a i ideja vodilja za napredovanje i postizanje novih uspjeha.

 

Poslovni  centar ARK-MIHELIĆ sveukupne površine od 5.000 m2 u potpunosti  je prilagođen pružanju usluga prodaje  novih i rabljenih vozila, dodatne opreme, rezervnih dijelova te servisiranju vozila. Raspolažemo i sa jednim od najvećih i najopremljenijih pogona za karoserijske i lakirerske popravke vozila Toyota te Vam možemo ponuditi i uslugu zamjenskog vozila dok je Vaše vozilo kod nas na popravku. Kod nas možete ugovoriti i Toyota osiguranje po posebnim pogodnostima isključivo za vlasnike Toyota vozila. Kao servis imamo potpisane ugovore sa svim osiguravajućim kućama za popravak Vašeg vozila.

 

Svaki kupac Toyota vozila novi je punopravni član našeg tima. Želimo biti pristupačni i dostupni svim svojim klijentima i dati im svakodnevno mogućnost  da izraze svoje mišljenje jer upravo njihovo mišljenje je pokretnica promjena koje vode ka poboljšanju.

 

Biti će nam iznimno drago da nas posjetite i rado ćemo Vam prezentirati sve svoje proizvode i usluge za Vaš automobil.