E-naručivanje na servis Besplatno isprobajte Toyotu Cjenici i katalozi Kontaktirajte nas

COROLLA SEDAN

COROLLA SEDAN

124.900 kn

Terra 1,5 VVT (123 KS/ 92 KW)

Podaci o emisijama CO2 i potrošnji goriva, koji su sada objavljeni na ovoj internetskoj stranici (toyota-ark-mihelic.hr), trenutačno su službeno važeći podaci. 
S tim u vezi, s obzirom da je dio davanja u Republici Hrvatskoj definiran i emisijom CO2, moguće je da će posljedično doći do korekcije cijene vozila s naslova davanja.

 

Ponuda je informativnog karaktera. Slike vozila su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uvjeta. 
Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila molimo kontaktirajte ARK Mihelić d.o.o.. Financijske kalkulacije su informativne i neobvezujuće.

COROLLA SEDAN

NAJPRODAVANIJI AUTO NA SVIJETU!

Elegantni izgled podudara se s njenim sjajnim performansama, dok unaprijeđena tehnologija i dopunjene sigurnosne funkcije čine Corollu Sedan boljom nego ikada prije.

Odvezite novu Corollu Sedan uz 14.000 kn uštede!

REDOVNA CIJENA: 138.900 kn
AKCIJSKA CIJENA: 124.900 kn
Mjesečna rata: 1.706 kn
✔ TOYOTA SAFETY SENSE 2®(napredni paket aktivne sigurnosti)
✔ "Toyota Touch® 2" 20,3 cm (8'') multimedijski zaslon u boji osjetljiv na dodir
✔ Smartphone connectivity - omogućava kompatibilnost s aplikacijama Apple CarPlay i Android Auto
✔ MyT modul za korištenje usluga MyT
✔ Klima uređaj s mikro filterom protiv peludi
✔ 15" čelični naplatci

 

Istražite prednosti kupnje Toyota vozila
Dostava vozila na kućni prag*

Ključ u ruke**

Toyota financiranje

Dezinfekcija vozila

 
Toyota osiguranje

Toyota Eurocare 24 satna pomoć na cesti

Nagrađujemo lojalnost

Staro za novoOdaberite željeni vid kontaktaKontaktirajte Toyota prodavača direktno ili popunite formu, a odabrani prodavač će Vas kontaktirati u najkraćem roku. Naši prodavači su vam na raspolaganju, te s njima prođite kroz sve detalje koji vas zanimaju, radnim danima od 08 – 16h i subotom od 09 -13h.


slide4
Ark Mihelić, Viškovo - Rijeka

Andrej Smolić
+385/958772353
andrej.smolic@ark-mihelic.hr

 


 


Posebni uvjeti za financiranje vozila putem financijskog leasinga u suradnji su s UniCredit Leasing Croatia d.o.o. Za financiranje potrošača putem financijskog leasinga godišnja fiksna kamatna stopa vezana za HRK iznosi 4%, trošak obrade iznosi 1,00% od kupoprodajne cijene vozila te EKS iznosi 4,60% . Period financiranja je 60 mjeseci, učešće iznosi 25% od kupoprodajne cijene vozila i otkupna vrijednost 1,00% od kupoprodajne cijene vozila. Leasing rata je mjesečna, s PDV-om, te se plaća do datuma dospijeća u HRK.

Podaci o emisijama CO2 i potrošnji goriva, koji su sada objavljeni na ovoj internetskoj stranici (toyota-ark-mihelic.hr), trenutačno su službeno važeći podaci. S tim u vezi, s obzirom da je dio davanja u Republici Hrvatskoj definiran i emisijom CO2, moguće je da će posljedično doći do korekcije cijene vozila s naslova davanja.

Ponuda je informativnog karaktera. Slike vozila su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost ovisi od lokalnih uvjeta. Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila molimo kontaktirajte ARK Mihelić d.o.o.. Financijske kalkulacije su informativne i neobvezujuće.

Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu.