E-naručivanje na servis Besplatno isprobajte Toyotu Cjenici i katalozi Kontaktirajte nas

NOVI YARIS

NOVI YARIS

Već od 106.400 kn

Luna 1,0 VVT M/T5 (72 KS/ 53 KW)

Podaci o emisijama CO2 i potrošnji goriva, koji su sada objavljeni na ovoj internetskoj stranici (toyota-ark-mihelic.hr), trenutačno su službeno važeći podaci. 
S tim u vezi, s obzirom da je dio davanja u Republici Hrvatskoj definiran i emisijom CO2, moguće je da će posljedično doći do korekcije cijene vozila s naslova davanja.

 

Ponuda je informativnog karaktera. Slike vozila su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uvjeta. 
Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila molimo kontaktirajte ARK Mihelić d.o.o.. Financijske kalkulacije su informativne i neobvezujuće.

NOVI YARIS

POLA PLATI SAD, POLA ZA 24 MJESECA!

 

Savršen gradski automobil, oblikovan za gradski život, novi Yaris objedinjuje napredne sustave sigurnosti i dizajn „spreman za pokret“.

Odmah plati 53.200 kn i odvezi bogato opremljeni Yaris nove generacije, ostatak iznosa plati kroz 24 mjeseca!

Za financiranje putem financijskog leasinga na period od 24 mjeseca godišnja fiksna kamatna stopa vezana za HRK iznosi 4%, trošak obrade iznosi 1.064,00 HRK, mjesečna leasing rata iznosi 177,33 HRK, otkupna vrijednost iznosi 53.200,00 HRK, a EKS iznosi 4,95%. Leasing rata je mjesečna, s PDV-om, izražava se u HRK i plaća, do datuma dospijeća. Ukupan iznos koji primatelj leasinga mora platiti iznosi 111.719,92 HRK.

Odvezite vašu Toyotu bezbrižno jer nagrađujemo lojalnost! Osigurajte si DO 10 GODINA JAMSTVA UZ TOYOTA RELAX PROGRAM.*
To može samo Toyota!


CIJENA: 106.400 kn

✔ TOYOTA SAFETY SENSE 2®(napredni paket aktivne sigurnosti)
✔ Toyota Touch 2, zaslon u boji osjetljiv na dodir dijagonale 7" (17,8 cm)
✔ Smartphone connectivity- omogućava kompatibilnost s aplikacijama Apple CarPlay i Android Auto
✔ Klima uređaj
✔ 15" čelični naplatci

Odlučite li se za nanošenje zaštitnog premaza Toyota ProTect, uz zaštitu vozila izvana, besplatno ćete dobiti i zaštitu unutrašnjosti. Ponuda vrijedi do isteka zalihe.
/

Istražite prednosti kupnje Toyota vozila
Dostava vozila na kućni prag*

Ključ u ruke**

Toyota financiranje

 
Dezinfekcija vozila

Toyota osiguranje

Toyota Eurocare 24 satna pomoć na cesti

 
10 godina jamstva na hibridnu bateriju

Staro za novoOdaberite željeni vid kontaktaKontaktirajte Toyota prodavača direktno ili popunite formu, a odabrani prodavač će Vas kontaktirati u najkraćem roku. Naši prodavači su vam na raspolaganju, te s njima prođite kroz sve detalje koji vas zanimaju, radnim danima od 08 – 16h i subotom od 09 -13h. 


Besplatno isprobajte Zatražite ponudu Zatražite procjenu Kontaktirajte nas

  

  

slide4
Ark Mihelić, Viškovo - Rijeka

Andrej Smolić
+385/958772353
andrej.smolic@ark-mihelic.hr

 

  

 


*Do 10 godina jamstva uz Toyota Relax: 3 godine tvorničkog jamstva + do 7 godina ili 160.000km ( što prije nastupi) dodatnog jamstva koje se aktivira obavljanjem redovitih servisa kod ovlaštenog Toyota partnera prema uputi proizvođača. Za detalje vezane uz Toyota Relax kontaktirajte nas.

Posebni uvjeti za financiranje vozila putem financijskog leasinga u suradnji su s UniCredit Leasing Croatia d.o.o. Za financiranje potrošača putem financijskog leasinga godišnja fiksna kamatna stopa vezana za HRK iznosi 4%, trošak obrade iznosi 1,00% od kupoprodajne cijene vozila te EKS iznosi 4,95% . Period financiranja je 24 mjeseca, učešće iznosi 50% od kupoprodajne cijene vozila i otkupna vrijednost 50,00% od kupoprodajne cijene vozila. Leasing rata je mjesečna, s PDV-om, te se plaća do datuma dospijeća u HRK.

Podaci o emisijama CO2 i potrošnji goriva, koji su sada objavljeni na ovoj internetskoj stranici (toyota-ark-mihelic.hr), trenutačno su službeno važeći podaci. S tim u vezi, s obzirom da je dio davanja u Republici Hrvatskoj definiran i emisijom CO2, moguće je da će posljedično doći do korekcije cijene vozila s naslova davanja.

Ponuda je informativnog karaktera. Slike vozila su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost ovisi od lokalnih uvjeta. Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila molimo kontaktirajte ARK Mihelić d.o.o. Financijske kalkulacije su informativne i neobvezujuće.


Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu.