Sportski auto godine u Hrvatskoj je Nova Toyota GR SUPRA

TOYOTA ФИНАНС

Toyota GR Supra osvojila je titulu najboljeg sportskog auta za 2020.godinu. Nagradu je Toyoti GR Supra dodijelila redakcija novinara i stručnih suradnika TV automagazina.


Titula najboljeg u kategoriji sportskih automobila na najbolji način obilježava izniman povratak Toyotina punokrvnog sportskog automobila, nakon gotovo 18 godina izbivanja iz prodaje. 5. generacija Toyotina legendarnog sportskog auta dokazuje da je model i dalje sportaš bez kompromisa, nastao na nasljeđu originalnog Toyota 2000GT te prethodnih generacija Supre koje su fascinirali golemi broj zaljubljenika u vožnju.

Toyota GR Supra sportaš je bez kompromisa koji nudi optimalnu ravnotežu između performansi i užitka u vožnji, zbog činjenice da ostvaruje idealan omjer raspodjele težine ( 50:50) čime smješta vozača u središte akcije.

Impresivan 3,0L motor sa 340 ks i 500Nm momenta, aktivni diferencijal, adaptabilni varijabilni ovjes i sportske kočnice jamstvo su istinske zabave u novoj generaciji kultnog Toyotinog sportaša sada odlikovanog I titulom Najboljeg sportskog auta u Hrvatskoj.