Nova Toyota C-HR Neon Lime Powered by JBL

TOYOTA ФИНАНС

Od privlačnih obrisa do zadivljujućeg JBL audio sustava, nova Toyota C-HR Hybrid Neon Lime izgleda dojmljivo, zvuči predivno, a vozi se neodoljivo. Doista je poslastica za sva osjetila.

Od privlačnih obrisa do zadivljujućeg JBL audio sustava, nova Toyota C-HR Hybrid Neon Lime izgleda dojmljivo, zvuči predivno, a vozi se neodoljivo. Doista je poslastica za sva osjetila.


To nije sve. Uz 6-mjesečnu pretplatu na Deezer i niz besplatnih proizvoda JBL – od bežičnih slušalica do prijenosnog zvučnika – uživat ćete u vrhunskoj kvaliteti zvuka gdje god bili.



Svijetli stilom


Svojim oštrim rubovima i širokim, mišićavim stavom, Toyota C-HR je sama po sebi upečatljiv prizor. Ali, u odori Neon Lime, nova Toyota C-HR je jednostavno nezaboravna. Njena metalik boja u dva tona nalazi svoj kontrast u crnom krovu, pokrovima vanjskih retrovizora i pragovima vrata, dok mat crni aluminijski naplatci od 18“, elegantna LED glavna svjetla i upečatljiva stražnja svjetla oblikovana nalik bumerangu zaokružuju snažan nastup.


Svijetli stilom


Uđite u novu Toyota C-HR Neon Lime i bit ćete dočekani toplom i srdačnom dobrodošlicom. Njena posebno oblikovana crna koža i obuhvaćajuća sjedala Alcantara® pružaju vrhunsku udobnost, dok vozačko mjesto, potpuno prilagođeno vozaču, uključuje dodirni zaslon od 8“ s najnovijim multimedijskim sustavom Toyota Touch® 2, koji omogućava pozive putem sustava Bluetooth®, streaming glazbe i internetske usluge u stvarnom vremenu, u pokretu.


Hibrid koji se nezamjetno sam puni


Nova Toyota C-HR Neon Lime se odlikuje našim naprednim, samopunjivim hibridnim sustavom. Njen učinkoviti 1,8-litarski benzinski motor radi djeluje usklađeno s elektromotorom kako bi pružio malu potrošnju goriva, malu emisiju CO2 uz odlične performanse. U programu za električni pogon, koji je sada raspoloživ češće i na duža razdoblja, uživat ćete u pogodnosti da do 50% vaših gradskih vožnji možete prijeći na bešumni električni pogon.


Vrhunski zvuk, powered by JBL



Posebno krojena snaga


Da bi postigao vrhunsku kvalitetu zvuka u klasi, posebno krojeni JBL audio sustav u Toyoti C-HR Neon Lime se posebno pripremio. Zato je tu 8-kanalno stereo pojačalo od 576 W i devet zvučnika.


Čišći zvuk


Toyota C-HR Neon Lime ima posebne visokotonske zvučnike za oštriji i čišći zvuk. Ovaj visokotonac raspršuje čisti zvuk po širokom području, a zahvaljujući svom jedinstvenom položaju, savršeno su „ugođeni“ s unutrašnjošću Toyote C-HR.


Precizno ugođena kvaliteta


Dva sklopa sa širokim raspršivanjem zvuka i dva sub-woofera se nalaze u prednjem dijelu Toyote C-HR Neon Lime, dok su straga dva zvučnika punog raspona i jedan sub-woofer od 19 cm u posebnom kućištu, što sve zajedno čini paket nalik na koncertnu dvoranu.




 

 

 

 

 


Zvučno putovanje od 360 stupnjeva


Kao vlasnik nove Toyote C-HR Neon Lime dobit ćete niz vrhunskih proizvoda JBL, kao i 6-mjesečnu pretplatu na Deezer, potpuno besplatno. Na taj način možete uživati u najbogatijem zvučnom iskustvu u i izvan vašeg automobila. 



Slušalice JBL Endurance DIVE

 

Bežične sportske slušalice s ugrađenim MP3 uređajem

 


Slušalice JBL TUNE 600

 

Bežične slušalice s aktivnim isključivanjem buke

 


Zvučnik JBL Pulse 3

 

Prijenosni, vodootporni Bluetooth zvučnik sa zvukom 360º

 


Članstvo u JBL VIP Clubu

 

Budite informirani o najsvježijim vijestima o JBL-u i ekskluzivnim ponudama

 


6-mjesečna pretplata na Deezer

 

Slušajte svoju glazbu, bez ograničenja. Bilo gdje, bilo kada.