E-naručivanje na servis Besplatno isprobajte Toyotu Cjenici i katalozi Kontaktirajte nas

PONUDA ZIMSKIH KOMPLETA

PONUDA ZIMSKIH KOMPLETA

Uštedite vrijeme za kupovinu novih zimskih guma

Podaci o emisijama CO2 i potrošnji goriva, koji su sada objavljeni na ovoj internetskoj stranici (http://www.toyota-ark-mihelic.hr/), trenutačno su službeno važeći podaci. 
S tim u vezi, s obzirom da je dio davanja u Republici Hrvatskoj definiran i emisijom CO2, moguće je da će posljedično doći do korekcije cijene vozila s naslova davanja.

 

Ponuda je informativnog karaktera. Slike vozila su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uvjeta. 
Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila molimo kontaktirajte ARK Mihelić d.o.o.. Financijske kalkulacije su informativne i neobvezujuće.

PONUDA ZIMSKIH KOMPLETA

UŠTEDITE VRIJEME ZA KUPOVINU NOVIH ZIMSKIH GUMA.
KRENITE U AKCIJU ŠTO PRIJE.

 

 

 

Paket guma ALL-INCLUSIVE uključuje:


✔ Komplet zimskih guma priznatih marki: CONTINENTAL ili TOYO.
✔ Originalne Toyota naplatke.
✔ Senzore pritiska u gumama.
✔ DODATNA USLUGA: “Hotel za gume za skladištenje ljetnih guma do sljedeće zamjene*.
+ POKLON 1L zimske tekućine za stakla.

 


Kako biste održali performanse vašeg automobila i zadržali sigurnost, zatražite od svog ovlaštenog Toyota partnera originalne Toyota dijelove kao jedini pravi izbor prilikom popravka vaše Toyote. Jedino u ovlaštenom Toyota servisu možete dobiti vrhunsku uslugu, originalne dijelove i dodatnu opremu konstruiranu u Toyoti za Toyotu.

U znak zahvalnosti za naručivanje na servis putem naše stranice očekuje vas mali poklon iznenađenja, koji možete preuzeti prilikom servisa.

Naplatci i pokrovi su iz programa zamjene čeličnih s aluminijskim naplatcima. Iskazane cijene odnose se na komplet od četiri kotača s uključenim PDV-om, bez troška ugradnje.
*Dostupnost i cijenu ove usluge provjerite kod svog ovlaštenog Toyota partnera.

 

 


Provjerite ponudu

 

 

 

 

 

Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu.